2018-08-31 04:17:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Új dolgokba ne kezdjen bele

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap már a Szűz jegyében áll, ez egy kicsit fékezni fogja. Legjobban a rutinmunkák sikerülnek. A bevásárlásoknál tartsa szemmel, hogy korlátozottak az anyagi lehetőségei... A beszédtémákból nem fogy ki, öröm lesz hallgatni. Este kisebb csalódás érheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, a legjobb fényszögben a Nappal. Noha kevésbé motivált, de néhány megszokott tevékenységet mégis sikeresen le tud majd zárni, tovább tarthat a szokottnál, de végül lesz eredménye. Figyelje az órát, mert ma csak úgy repülni fog az idő!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr még kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Könnyebb önnek ma eladnia, mintsem megvalósítania az ötleteit. Az azonban mindig beválik önnél, hogyha a mások érzelmeire próbál hatni. Csak vigyázzon, hogy ne menjen át egyfajta érzelmi zsarnokoskodásba a hatni akarása.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hagyjon magának mindenre elégséges időt. Ha üzleti, pénzügyi, vagy anyagi dolgokról van szó, a Holdtól kaphat elég támogatást. Délután menjen kávézni a barátaival, jutalmazza meg magát egy jegeskávéval.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kicsit kínos lesz ez a nap, de nagyon jól meg fogja oldani a felmerülő nehézségeket. Ne kapkodjon, amit tesz, annak rendben kell mennie. Ha társat keres, tartsa nyitva a szemét, mert közelebb van a lehetőség, mint gondolná. Talán valaki olyannal alakulhat ki vonzalom, akire eddig álmaiban sem gondolt, aki inkább ellenszenvet keltett önben.
 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold kellemes fényszögben áll a Szűz jegyében álló Nappal. Most csapódnak le az elmúlt napok eseményei: ha jól cselekedett, minden öntől telhetőt megtett, akkor csupa kedvező jelet kap, ami növeli biztonságérzetét. Ellenkező esetben össze kell kapni a magát, és minden bepótolni.. A nagyobb beszerzéseket hagyja más alkalomra. Talán hamarabb is abbahagyhatja a munkáját.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hangolódjon rá a hétvégére. Nehezen viseli a munkahelyi bezártságot: ha teheti vegyen ki szabadnapot, vagy legalább az ebédidőt töltse a szabadban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A bolygóállások némelyike kibillentheti a nyugalmából. Az elképzelésein is változtatnia kell. Most a legjobban a megszokott rutinmunkái sikerülnek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most minden kissé lassabban fog menni, de lesz olyan dolog, ami nem is sikerül. Legyen minél alaposabb, ez a legfontosabb.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kora reggel haszontalan dolgokkal zavarhatják, de ez nem ok arra, hogy egész nap rosszkedvű legyen! Felejtse el, emelkedjen felül a kellemetlenségeken, és élvezze a mai nap minden gyönyörűségét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap már a Szűz jegyében jár, a Hold a Bika jegyében tartózkodik. Az üzlet, az új dolgok hamarabb elakadnak. Most nem alkalmas az idő arra, hogy egyezséget kössön bárkivel. Este szervezzen a barátaival vagy a családjával egy grillpartit.


Halak: II. 19. - III. 20.
Új dolgokba ne kezdjen bele. Sok ötlete van, de ezeket még nem tudja megvalósítani. Várjon még egy kicsit, hamarosan több lehetősége lesz mindenre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: